Sistem Profil GEALAN S8000

Produs In stoc

Mânerul expus în imagine nu este inclus în prețul standard. Selectați mânerul dorit din configurator, punctul 6 Mâner/Cilindru.

Mai multe poze

0,00 RON
Prețul afișat include TVA și transport dar NU include și montajul ușii!

Dotări standard


- 6 camere izolare termica
- sistem pentacameral cu adâncime de 74mm
- designul ofera variatii estetice de aspect clasic sau orientat spre design
- 2 garnituri destinate protejării contra vântului, frigului și umidității 
- 2 foi de sticlă  – dotare standard  
- culoare alb – ambele părți 
- coeficientul de transfer termic/fereastră: 1,1 W/m2K
- feronerie SIEGENIA
- inclusiv mâner fereastră alb (dotare standard)



Configurare produs >>


 


Descarcă aici broşura

<< Click aici pentru a reveni la pagina principală
Prețul afișat include TVA și transport dar NU include și montajul ușii!

Detalii

 

| DETALII

 
1. Designul 

ofera variatii estetice de aspect clasic sau orientat spre design;

2. Coeficicent remarcabil de izolare termica:

- Uf= 1,1 W/m2K, si izolare fonica cu pana la 47 dB;

3. Adancimea mare de constructie din toc 74mm:

- si geometria interna impartita in 6 camere de izolare; 

4. Potrivit pentru preluarea a trei foi de geam:

- cu grosime de până la 44 mm.

 

 

 

 

| FERONERIE

  TITAN deschide perspective

- Din trei dimensiuni şi patru pereţi se poate crea o încăpere. Nu însă şi un spaţiu de locuit. Întrucât acesta reprezintă o structură dinamică, la baza căreia se află o serie de factori şi funcţii: siguranţă, confort, sănătate, estetică, conservarea valorilor, eficienţa energetică şi multe altele. Însă omul este întotdeauna punctul central.


- Pe scurt: o încăpere reprezintă un sistem, drept care feroneria pentru ferestre reprezintă mai mult decât un simplu element. Este o parte a sistemului care asigură transformarea unui spaţiu într-o încăpere plină de viaţă, pentru un confort optim. Adevărate spaţii de locuit.


- Această perspectivă asupra sistemelor are o tradiţie îndelungată în cadrul SIEGENIA. În prezent, suntem lideri pe piaţa furnizorilor de sisteme de confort ambiental: sisteme pentru ferestre şi uşi şi sisteme de confort. Ferestrele cu tehnică de ventilaţie integrată sau sistemul dumneavoastră de comandă motorizat prin intermediul unei aplicaţii sunt doar două exemple de sisteme inovatoare de confort ambiental.


- Astfel, confortul ambiental nu mai reprezintă doar o gamă de soluţii detaliate, ci rezultatul unei abordări generale. La baza activităţii noastre stă transpunerea diverselor cerinţe, aşteptări şi dorinţe în soluţii deopotrivă inovative şi în conformitate cu necesităţile pieţei. De exemplu prin intermediul sistemului nostru de feronerie TITAN.

- Indiferent dacă este vorba despre designul conceput de un arhitect sau despre aspecte referitoare la siguranţă, energie şi funcţionalitate: TITAN este un exemplu de confort ambiental indiferent de dimensiuni. De asemenea, în ceea ce priveşte pregătirea, montajul şi logistica, TITAN vă oferă diverse opţiuni în vederea economisirii timpului şi reducerii costurilor de producţie.

 

Pentru mai multe informații despre feroneria SIEGENIA – TITAN, click aici!

 

 

| PACHET TERMOPAN

 

 

- În funcție de modelul ales, ferestrele din PVC sunt dotate standard cu 2 sau 3 foi de sticlă, și, prin urmare, coeficientul de transfer termic poate să ajungă până la valori de 1,1 W/m²K și chiar mai puțin;

 

- Opțional, aveți posibilitatea să vă echipați fiecare dintre modelele noastre de ferestre cu sticlă triplă pentru a obține un coeficient de transfer termic mai bun, care poate să ajungă și până la 0,7 W/m²K sau chiar mai puțin;

 

- După cum se poate observa pe magazinul nostru online avem o gamă largă de variante pentru zona de protecție împotriva zgomotului, și nu în ultimul rând siguranță și anti-efracție.

 

 

| CULORI // ÎNFOLIERE

 

 

Ferestrele din PVC în dotarea noastră standard sunt de culoare albă. Însă, pentru a obține un design creativ, individual și care să corespundă cerințelor căminului dvs., vă recomandăm o gamă largă de folii colorate de înaltă calitate – Marca Hornschuch.

 

- Culori puternice care sunt sau nu sunt cu textură, precum nuanțele de lemn calde vă sunt pregătite pentru a fi configurate. Foliile noastre sunt ușor de curățat și rezistente la zgârieturi.

 

 

Pentru mai multe informații despre categoria ‚Înfoliere’, click aici:

 

 

 

 

 

| MODELE MANERE

 

Gama noastră largă de mânere cuprinde diverse tipuri și culori. Pentru o siguranță sporită, vă recomandăm să alegeți mânerul de fereastră testat și care se poate bloca cu cheiță;

- În cadrul acestui magazin online, aveți posibilitatea să vă dotați ferestrele cu modele de mânere ale 2 brand-uri consacrate pe piață, și anume: GREENTEQ și HOPPE.

 

 

 

 

 

 

 

Pentru mai multe informații despre categoria ‚Modele de mânere HOPPE’, click aici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru mai multe informații despre categoria ‚Modele de mânere GREENTEQ’, click aici.

| Livrare și Termen de Livrare

 

Termenul de livrare al ferestrelor este de 3 săptămâni.

Cost transport: Se asigură transport gratuit dacă valoarea comenzii este de minim 2.000 Ron. În cazul în care comanda dvs. nu are valoarea minimă de 2.000 Ron, va trebui să suportați costul transportului pentru produsul/ele dvs.. Astfel că, după ce veți plasa comanda un operator liderdoors va lua legătura cu dvs. și, dacă doriți și transport vi se va comunica separat care este costul pentru transport.

După recepționarea comenzii dvs. și după ce avem dovada plății pentru comanda plasată, aceasta din urmă va fi dată în producție, și în cele din urmă livrată către dvs. De îndată ce ferestrele vor fi pregătite pentru expediere, vom lua legătura cu dvs. Ferestrele vor fi împachetate cu atenție pentru a fi transportate în siguranță, și, ulterior pregătite pentru transport.

Recenzii

Adauga o recenzie

Recenzie scrisa pentru: Sistem Profil GEALAN S8000

Cum evaluati acest produs? *

Pret
0/5
Calitate
0/5
Design
0/5