LIVRAREA COMENZILOR

10.  LIVRAREA BUNURILOR

Cum este specificat și pe homepage-ul acestui magazin online, termenele de livrare sunt cele specificate mai jos de la data confirmării plății comenzii.

  • Produse standard: 7-14 zile lucrătoare
  • Produse non-standard: 6-8 săptămâni

Termenul de livrare al comenzii Cumpărătorului va fi confirmat în final de către un operator de vânzări LIDERDOORS în momentul plasării comenzii de către client.

Termenul de livrare al comenzii se va declanșa în momentul în care Vânzătorul primește confirmarea plății pentru comanda plasată de către Cumpărator.

 Compania SC LIDERPLAST S.R.L, cea care deține platforma magazinului online www.liderdoors.ro nu va lucra  (în consecință termenele de livrare prestabilite se vor scădea cu aceste numere de zile) după cum urmează: 

 Toate sărbătorile legale, sâmbetele și duminicile fiecărui an nu se vor lua în considerare la calcularea termenului de livrare al produsului/produselor comandat/comandate. 
 
◊ În perioada 05.08 - 20.08 a fiecărui an, compania SC LIDERPLAST S.R.L nu va face nicio livrare către clienți, întrucât aceasta va fi închisă pentru concediile de vară.
 
◊ În perioada 20.12 - 31.12 și perioada 01.01 - 15.01 a fiecărui an, compania SC LIDERPLAST S.R.L  nu va face nicio livrare către clienți, întrucât aceasta va fi închisă pentru concediile de iarnă.